Hoe op een scooter te rijden?

Witte En Blauwe Scootermotorfietsen

Het besturen van een scooter is een beetje anders dan het besturen van een auto. Er zijn bepaalde fietsers die instinctief precies weten hoe ze op de scooter moeten rijden. Je moet een vroege kennis over verkeersregels ontwikkelen als je veilig wilt rijden. Er is nauwelijks verkeer op de scooter. Het is meer verhoogd vanwege het aantal mensen dat met hun benen rolt tijdens het rijden op de scooter. Omdat er minder auto's op de weg zijn, wordt het gebruik van de fiets als veiliger beschouwd, want als je wordt aangereden door een auto, verlies je het momentum niet.

Stap 1: Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voordat je gaat rijden. Nordicride fietsen zijn een must. Ze geven je de juiste hoeveelheid kracht en stabiliteit. Om de batterij te maximaliseren, moet u zich opwarmen voordat u gaat fietsen. Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, vraag dan uw plaatselijke winkel om het u te laten zien.

Stap 2: Begin door het contact een beetje op "gevoel" te zetten om de scooter te starten. Draai vervolgens het contact volledig en begin te rijden. U zult merken dat de batterij energie wint. Stop met het gaspedaal te gebruiken aan het begin van je pad en verplaats je gewicht naar achteren wanneer je meer balans nodig hebt.

Stap 3: Een belangrijke factor voor uw scooter is stabiliteit. U zult merken dat de energiekosten lager zijn wanneer u uitrolt tot stilstand of afremt voor de verkeerslichten. Wanneer u met een constante snelheid rijdt, verbetert u het brandstofverbruik van uw scooter. Accelereer altijd langzaam en uitrollen tot stilstand kost meer brandstof.

Stap 4: Accelereer niet snel en rem ook niet abrupt. en verbeter je rijvaardigheid. Overmatig accelereren en remmen verbruikt meer brandstof. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat uw batterij doorbrandt.

Stap 5: Het is niet nodig om onnodige dingen in uw voertuig mee te nemen, omdat extra gewicht het brandstofverbruik verlaagt. Haal de bagage eruit als deze niet in uw kofferbak hoeft. Bovendien verbruikt elke 100 lbs extra gewicht en extra mijl per gallon. Houd uw kofferbak dus schoon en neem alleen mee wat echt nodig is.

Stap 6: hernieuwde kracht. Het is tijd om je scooter een frisse look te geven. U kunt uw oude filters vervangen en uw motor opnieuw afstellen. Het is niet nodig om een ​​geheel nieuwe set batterijen te kopen, aangezien een opgeknapte batterij gewoon kan werken. Ververs ook regelmatig de olie en de filters. Een efficiënt afgestelde motor geeft de beste resultaten.

Stap 7: Last but not least, een vriendelijkere rit. Stop met claxonneren wanneer u een congestie ziet. Het is een dure praktijk omdat u brandstof verspilt wanneer u de motor probeert te starten. Als er een lange weg te gaan is, wees dan bereid om te stoppen. En als je dat doet, wees dan cool achter het stuur. Het is een goed idee om wat langzamer te rijden dan op een snelweg om brandstof te besparen.

Het rijden op een scooter kan heel leuk zijn. Je zult veel beter rijden dan zittend in een stoel op een tweewieler. Zorg er gewoon voor en geniet van de rit.

You may also like