Auto Service

Autoservice Auto Service

APK Zoetermeer

Heeft u een auto en is deze toe aan een APK? Zorg er dan voor dat u uw auto meeneemt voor de jaarlijkse APK keuring.Binnenkort staat de jaarlijkse APK keuring voor de deur. Het is goed om te controleren of uw auto in goede staat is. Wij van AAServicebo kunnen jaarlijks de APK van uw auto laten uitvoeren, tevens verkopen wij u de onderhoudshistorie en conditie van uw auto voor €100.

Heeft u voorafgaand aan de keuring nog vragen over uw APK-keuring? Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze vriendelijke en familiaire klantenservice.

Woont u in de binnenstad BMW of klasse Audi?

U moet ons de gegevens voor de controle van de uitstoot van uw auto in het voertuig dat u wenst om onze APK passeren.

Vergeet uw APK-keuringsdatum niet!

Het is ten zeerste aanbevolen om uw APK-keuringsdatum te vergeten en zo snel mogelijk contact op te nemen met ons vriendelijke team met betrekking tot eventuele problemen die zich kunnen voordoen met uw auto als gevolg van de langere periode tussen de laatste APK's.

Kunt u er zeker van zijn dat het voertuig dat u nodig heeft voor onze APK keuring vrij is van lekkages?

Een auto kan worden getest op lekken in de droger. Lekkages komen op alle plaatsen in de auto voor, en zijn zo eenvoudig te verhelpen. Zorg ervoor dat het gebied droog is na het reinigen.

Heeft u alle gegevens van de APK van uw auto op papier?

Het is altijd het beste om er zeker van te zijn dat de gegevens van de APK van uw auto op schrift beschikbaar zijn bij het kentekenbewijs. Alle gegevens over de uitstoot van de auto moeten schriftelijk bij de auto zijn vastgelegd.

Bent u tevreden over het resultaat van de APK-keuring van uw auto?

Tevredenheid van de klant is het doel van AAServicebo. Wij stellen ons alleen open voor klanten die tevreden zijn met de uitslag van de APK-keuring van hun auto. Een ontevreden klant is een potentiële klant, die wellicht niet meer terugkomt.

Als u een APK nodig heeft voor het verlopen van de APK, koop dan geen benzine voor het verlopen van de APK. Dit kan ernstige problemen veroorzaken, vooral voor een wagenpark.

Om het maximale uit uw auto te halen, moet u ervoor zorgen dat de olie op tijd wordt ververst, om de 2 maanden.

De kwaliteit van het leder dat in het interieur wordt gebruikt moet ook een punt van zorg zijn. Er zijn veel andere factoren die ervoor zorgen dat het leder verslechtert.

Deze extra's verhogen de doorverkoopwaarde nog meer. Het is geen sinecure om een BMW of Audi te kopen, dan raakt het leder in de auto verankerd en is het moeilijk te verwijderen.

BMW's en Audi's hebben lederen interieurs. Audi's zijn waarschijnlijk de beste in de business.

Veel van de fabrikanten gebruiken nu plantaardige wax in het interieur. Dit slijt snel en kan nadelig zijn voor de levensduur van het interieur.

Veel nieuwe auto's hebben nu koolstofvezel kunststof sierstrips. Ook hier geldt dat het gebruik van deze kunststofmaterialen op de lange termijn loont en het interieur schoner houdt.

Schone bak, matten en stoelen- De bakken en de vloer van de auto moeten minstens één keer per maand worden gestofzuigd. Harde dienbladen kunnen worden schoongemaakt met een zachte katoenen doek. Het leer van de meest tere rokers moet licht vochtig zijn om de geur verder te absorberen.

Houd de hitte op afstand- Wanneer u een warmer klimaat bezoekt, kies dan voor zonwering om de warmte van de auto te behouden. Het klimaat in het Verenigd Koninkrijk is niet hetzelfde als in Californië. Bijvoorbeeld, als het regent in het Verenigd Koninkrijk, het vaak giet. De truc is om het beste gebied met het beste klimaat te vinden om de auto te parkeren.

Flitslichten in de auto zijn een veiligheidsmaatregel. Ze kunnen u helpen om in het donker gezien te worden.

Laat uw oordopjes controleren- Voor lange ritten zal verzachting een grote hulp zijn.

Als nieuw model komen in de markt, zorg ervoor dat nieuwe versies van hetzelfde model te kopen, als de oude zijn het geven van je problemen.

Nieuwe functies: Laat de motor van uw auto minstens twee keer per jaar scannen op foutieve codes. De nieuwste automodellen bieden veel meer functies dan oudere modellen.

Informeer naar de garantievoorwaarden: Voordat u een auto koopt, praat met de dealer voor een schatting van de garantie. Als u een tweedehands auto gaat kopen, zorg er dan voor dat de oude garantie overdraagbaar is op de nieuwe eigenaar.

Doe een test op de weg- Het helpt om een gevoel te krijgen van de auto tijdens de zomer. Belangrijke dingen zoals sturen, rempedaal enz.

Als u uw auto af en toe naar het servicecentrum brengt, kunt u een spiekbriefje krijgen over hoe hij rijdt.

You may also like